Pon - Ned 07:00 - 18:00h    |    Praznicima zatvoreno

Zux-4 doo Kalesija - Više od dvije decenije izvrsnosti u prodaji Keramike, Sanitarija i Laminata

Sa ponosom obilježavamo više od dvije decenije uspješnog poslovanja, tokom kojih smo izrasli iz stovarišta građevinskog materijala u prepoznatljivu kompaniju specijalizovanu za prodaju vrhunskih proizvoda kao što su keramika, sanitarije, laminati, fasadni program i slični asortimani.

VIZIJA

Od osnivanja 1997. godine, postali smo sinonim za kvalitet, inovaciju i vrhunsku uslugu. Naša vizija i misija su usmjerene ka potrebama naših kupaca, prateći istovremeno najnovije trendove na tržištu.

Zašto mi?

Zux-4 doo Kalesija je vaša pouzdana destinacija za vrhunske proizvode iz oblasti keramike, sanitarija i laminata. Budite dio naše priče o uspjehu i oplemenite svoj prostor sa najkvalitetnijim proizvodima koje možete pronaći na tržištu.

Više o nama

Ponosni smo što smo danas prepoznatljivi po najbogatijoj ponudi keramike, sanitarija i laminata. Kao direktni uvoznici, donosimo vam samo najbolje proizvode – porculansku keramiku renomiranih italijanskih i španskih proizvođača, sanitarije vrhunskih evropskih brendova, i najveći izbor laminata u preko stotinu nijansi.

Održavanje direktnih poslovnih odnosa sa vodećim proizvođačima garantuje nam vrhunski kvalitet naših proizvoda. Pažljivo pratimo trendove kroz posjete sajmovima, uzimajući u obzir sugestije naših kupaca i majstora, kao i najnovije inovacije iz fabrika. To nam omogućava da budemo korak ispred, fokusirani na novitete i pružimo najbolji omjer cijene i kvaliteta.

Uvjereni smo da je ključ našeg uspeha stalno usavršavanje i prilagođavanje. Naš distributivni centar i komercijalni sektor su uvijek u koraku sa dinamičnim promjenama na tržištu, omogućavajući nam da brzo reagujemo i pružimo vam najaktuelnije proizvode. Svake godine težimo ka tome da budemo još bolji, proširujući naš asortiman novim, renomiranim brendovima sa zapada. Naš cilj je zadržati i unapređivati trend vrhunske ponude proizvoda, čineći nas prvim izborom u našoj branši.

Scroll to top